Berätta inte hur det slutar!

tankar ifrån en spoilerfobisk populärkulturkonsument med stor geekpassion och ett öga för kvalitet

Världens långsammaste lungräddning

Kategori: Listor

Min bästa vän Samuel sa en gång "jag gillar att skapa saker som är menade att dö" (fritt ur minnet). Jag tänker inte låta den här bloggen dö helt. Inte än. Så nu blåser jag in lite syre. Ett andetag.

2013 är över. Med råge. Jag hade ett fantastiskt 2013. Väldigt många andra hade inte det, vilket faktiskt kändes lite jobbigt där runt nyår när jag läste den ena årssammanfattningen mer deprimerande än den andra. Och jag skrev ingen egen, vilket känns synd nu. Gillar ju jättemycket att nostalgiskt recappa det som varit, och sedan ännu mer nostalgiskt läsa mina egna recaps.

2013 var lajvåret. Och det är en kulturform som är svår att beskriva, förklara och lista. Det var också året då jag började läsa böcker (igen) och slutade se på TV:serier. Det var året då jag blev student, fixade lägenhet, var singel hela året, köpte gymkort (igen), fortfarande inte lärde mig laga mat, blandade misslyckanden med härliga festkvällar, nya vänner med konstant sömnbrist och när jag ser tillbaka vet jag inte hur jag gjorde det. Men jag är väldigt glad att jag gjorde det.

Och för att behålla kulturförankringen, kortaste best of-listan.
Film: The perks of being a wallflower
Bioupplevese: Cloud Atlas
TV: Community
Musik: Bo Kaspers Orkester/Anna Ternheim
Bok: Cirkeln
Podcast: Odpod. Alltid Odpod.
Teaterföreställning: Skipping through the graveyard
Lajv: Parningsdans
Achievment: Jag skrev Point of no return.